PRIMA VIZITĂ
Programare prealabilă  

Este necesar să faceți o programare în prealabil cu privire la data, ora vizitei, precum și procedura sau consultația dorită. Vă recomandăm să începeți cu un scurt consult al specialistului pentru a vă stabili starea actuală de sănătate, obiectivele și prioritățile în alegerea procedurilor. Vă rugăm să ne comunicați contraindicațiile medicale (dacă există) și dacă aveți preferințe cu privire la sexul specialistului care vă va deservi.

Sosiți mai devreme

Vă recomandăm să veniți cu 10-15 minute înainte de rezervare ca să vă pregătiți pentru procedură în mod corespunzător și într-un ritm calm. De asemenea, dacă doriți, puteți face un duș înainte de procedură. În caz că întârziați, iar timpul ulterior este programat pentru procedurile altui vizitator, vom fi nevoiți să reducem durata procedurii dvs. pentru a nu reține sau încălca programul altor vizitatori. Procedurile lipsite, reduc efectul final al curei.

Anularea programării

Dacă, din anumite motive, doriți să anulați programarea, vă rugăm să informați administratorul cu cel puțin 4 ore înainte de vizita planificată. Procedurile anulate cu mai puțin de 2 ore până la ora stabilită urmează a fi achitate.

Garanția sănătății și siguranței

La dorința dumneavoastră, vom efectua un diagnostic complet al organismului și vom prescrie tipul necesar de tratament. Medicii coordonatori vor elabora un plan personalizat cât mai eficient cu scopul obținerii rezultatului scontat în urma tratamentelor faciale și corporale.

Alimente și băuturi

Recomandăm să vă abțineți de la consumul de bucate copioase cu cel puțin o oră înainte și după proceduri. În cafeneaua noastră există băuturi calde (cafea, ceai) și cocktail-uri spa care sporesc și accelerează efectul procedurilor. Dacă vă grăbiți, puteți comanda cafea la pachet.

Adevărata relaxare în stil spa

"Medazur Med Spa" este relaxarea spa echilibrată și armonioasă pentru suflet, rațiune și corp. Pentru a oferi tuturor vizitatorilor momente unice de relaxare, vă rugăm să păstrați liniștea și telefoanele pe mod silențios. Dedicați timpul petrecut în incinta centrului nostru spa relaxării și recuperării desăvârșite.

Vestimentația

Punem la dispoziția dvs. halate de baie, prosoape, consumabile de unică folosință: șlapi, bonete, benzi de păr, lenjerie de corp și gel de duș. Majoritatea masajelor și tratamentelor corporale sunt efectuate pe corpul nud. Pentru a vă respecta spațiul intim, în timpul terapiei, corpul dvs. va fi acoperit cu cearșafuri sau prosoape largi cu excepția zonei pe care se lucrează. Procedurile Spa sunt strict individuale și sunt concepute pentru a obține starea de calm și relaxare completă, de aceea puteți să vă dezbrăcați în măsura în care vă simțiți confortabil. Deoarece procedurile Spa, se efectuează cu uleiuri și creme naturale, recomandăm să purtați, în ziua vizitei, haine din țesături ușor lavabile.

Comunicați

Comunicați cu spa terapeutul dvs. Savurați momentul din plin. Informați terapeutul spa dacă doriți să fie modificată temperatura în încăpere, să variați gradul de presiune exercitată, să ajustați volumul muzicii, să schimbați compozițiile muzicale sau dacă preferați să vă relaxați în liniște. Depunem efort maxim ca să petreceți timpul minunat.

După proceduri

Nu vă expuneți corpul razelor solare directe imediat după procedură. După procedura de peeling sau masaj cu uleiuri, așteptați cel puțin 12 ore înainte de a face băi de soare sau de a vizita un solariu.

Dublați plăcerea

Achiziționați tot ce va plăcut mai mult în centrul nostru spa și pentru utilizare la domiciliu. Ori de câte ori este posibil, planificați-vă vizita astfel încât, după procedură, să vă puteți relaxa ceva timp în salonul de ceai (situat la etajul spa) sau în camera de odihnă (amplasată la etajul procedurilor medicale). Astfel veți prelungi senzația de odihnă desăvârșită și veți permite organismului să-și recupereze forțele. 

Programeaza-te