Med estetica

Dermatologie inovatoare și medicină cu laser
Metodele laser de rejuvenare și îmbunătățire a calității tenului, eliminarea modificărilor legate de vârstă. Perioadă minimă de reabilitare, fără efecte secundare. 
Tehnologii know-how, procedee testate în timp, echipamente noi de la cei mai buni producători din lume, gamă complexă de servicii pentru "tinerețea pielii" într-o singură clinică!
Tratamentul cu laser al mușchilor, pielii în regiunea feței, gâtului, decolteului și mâinilor asigură cel mai eficient și mai profund impact.
Tehnicile laser permit stimularea supravegheată a producției factorilor intercelulari, biologic activi. Declanșează procesele de regenerare, asigurând creșterea elasticității și fermității pielii, în mod garantat.
Tehnologiile laser sunt considerate metoda optimă în rejuvenare. Fiind 100% sigure, mențin fermitatea pielii în mod constant. Reușita acestui procedeu nu poate fi atinsă folosind alte metode!
Arta transformării alături de noi! 
Cunoștințele și experiența noastră vă vor justifica alegerea!

Rejuvenare & lifting

Rejuvenarea și lifting-ul pielii prin metoda non-chirurgicală reprezintă calea sigură spre tinerețea și frumusețea sănătoasă!
Monitorizarea stării pielii, menținerea naturaleței acesteia și prevenirea schimbărilor legate de senescența țesuturilor, reprezintă un obiectiv prioritar pentru fiecare și este valabil la orice vârstă.
Experiența acumulată timp de 17 ani a medicilor și cosmetologilor profesioniști ai Medazur Med Spa vă va ajuta să soluționați orice problemă estetică. Dermatologii noștri sunt cei mai solicitați medici din Moldova. Utilizăm cele mai moderne metode, ce au fost supuse testărilor clinice, pentru a obține un efect maxim și sigur.
Vârsta nu mai cedează timpului, datorită Medazur Med Spa!
Oferim cea mai completă gamă de proceduri pentru rejuvenare din țară.
Programați-vă pentru o consultație, iar medicii noștri dermatologi vă vor ajuta să alegeți cea mai eficientă metodă de rejuvenare.
Corijați vârsta la timp!

Injecții de întinerire

Tehnicile de injectare oferă rezultate excelente în întinerirea pielii, asigurând un efect de rejuvenare viabil, eficacitate rapidă, eliminarea imperfecțiunilor fără intervenție chirurgicală; permit aplicarea pe orice zonă, precum și o bună toleranță fără să necesite perioadă de reabilitare. Lucrăm cu cei mai buni producători din lume.
Metodele de injectare se combină perfect cu procedurile de rejuvenare efectuate cu aparataj, sporind reciproc eficiența și durata rezultatelor căpătate.     

Modelarea corporala 

Tehnici cu aparataj, sigure și eficiente ce vizează diminuarea centimetrilor „în plus” în zonele „problematice” și combaterea celulitei:
lipoliza cu laser, drenajul limfatic, lifting corporal, tratamentul celulitei și eliminarea acumulărilor adipoase locale (în zona “capcanelor de grăsime”), atoniei musculare și laxității cutanate.
Un nou concept de întinerire și modelare corporală!

Dematologia cu laser

În secolul 21, echipamentele cu laser reprezintă cea mai eficientă și avansată direcție în medicină. 
Siguranță, mediu steril, precizie maximă în profunzimea și suprafața pe care se acționează, folosirea redusă a medicamentelor, traumatizare minimă fără risc de complicații, cu înaltă performanță.
Centrul Medazur Med Spa este dotat cu echipamente laser de cele mai noi generații, de la cei mai recunoscuți producători mondiali ce respectă toate standardele americane și europene de calitate. 
Oferim cea mai largă și completă gamă de proceduri laser, SWT și IPL în Republica Moldova. Calificarea înaltă a specialiștilor și experiența avansată asigură obținerea rezultatelor stabile și durabile în tratamentele efectuate! 
E simplu să stăpâniți timpul!

Chirurgia plastic si vasculară 

În incinta Medazur Med Spa, blefaroplastia și rejuvenarea cu fire de suspensie Aptos este efectuată de autorul acestei metode, d.ș.m. chirurgul plastician de renume mondial G. M. Sulamanidze.
Sclerozarea vaselor dilatate - o metodă ambulatorie, eficientă și sigură de eliminare a vaselor dilatate superficiale medii și mari prin introducerea substanței sclerozante în venă sub monitorizarea echipamentelor germane moderne.

Diagnosticare

Promptitudinea, precizia și siguranța reprezintă "standardul de aur" al diagnosticului!
Medazur oferă examinarea completă a pielii la nivelul feței și corpului:

  • Diagnosticul stării pielii 16+
  • Primele modificări ale pielii legate de vârstă 25+ 
  • Diagnosticarea 3D a pielii în pre-și post-menopauză 50+
  • Diagnosticul alunițelor
  • Tricoscopia părului 
  • Analiza compoziției corporale

Pentru confortul dvs., oferim serviciul de programare în prealabil pentru teste de laborator (inclusiv la domiciliu) și examinare funcțională a organismului. 
Dacă doriți să cunoașteți starea organismului dvs. în ansamblu, vă vom ajuta să efectuați un Check Up complet – o examinare profilactică deplină cu un maxim de competență, rapid și confortabil.

Programeaza-te