Spa medical

Spa medical constituie o modalitate complexă, sigură și captivantă de asigurare a sănătății, conferire a bucuriei, frumuseții interioare și exterioare, bunei dispoziții și armoniei mult râvnite.
Acest concept nu reprezintă doar un ansamblu de metode și proceduri pentru restabilirea frumuseții părului și tenului, îmbunătățirea condiției fizice. Mai întîi de toate, acesta presupune beneficierea de asistență medicală profesională în realizarea scopurilor propuse și garantarea unor rezultate de durată, care vor contribui la ameliorarea calității vieții, vor spori importanța valorilor adevărate pentru fiecare locuitor al orașului modern. 
Toate procedurile și tehnicile oferite de către centrul “Medazur Med Spa” sunt standardizate în stricta conformitate cu cerințele aferente conceptului de “Spa medical”, ca să beneficiați de confort și siguranță maximă. În acest scop, depunem maxim efort implementând atât vechile practici orientale, ayurvedice, cit și experiența europeană din domeniul spa-procedurilor. Folosim produse cosmetice cu efect terapeutic, muzica și aromele în practica beauty și spa procedurilor.
Corespundem standardelor mondiale în prestarea serviciilor abordând în mod complex, individual și holistic domeniul Beauty și Spa terapiei, trichologiei și podologiei medicale:

 • îmbunătățirea turgorului, calității și aspectului pielii
 • restabilirea podoabei capilare și scalpului
 • unghii, mâini & picioare sănătoase și frumoase
 • detoxifierea organismului, întărirea sistemului imunitar
 • reglarea metabolismului, controlul greutății, siluetă fină 
 • ameliorarea stării de tensiune și epuizării acumulate

Indiferent de procedura selectată, rezultatul va asigura transformări uimitoare pentru corpul, rațiunea și spiritul dumneavoastră! 
Faceți un pas către succes!

Sănătatea și frumusțea pielii

Medazur Beauty - servicii de cosmetologie de cea mai înaltă calitate ce implică îngrijirea pielii cu produse cosmetice premium, proceduri cu aparataj inovator și cooperarea cu dermatologii centrului Medazur.
Procedurile sunt sigure, eficiente și pe deplin personalizate în funcție de necesitățile și așteptările dumneavoastră. 

 • prevenirea si atenuarea primelor riduri fine
 • restabilirea elasticității fibrelor de colagen și liftingul pielii
 • pentru tenul tânăr – programe Piele sănătoasă, stop acneea!
 • pentru tenul matur – programe Anti-Age

Rezultatul vă permite să priviți lumea cu alți ochi, iar zâmbetul suav și ochii sclipitori de fericire, vor face orice față minunată. Încercați să vă imaginați viața în afara timpului.

Podologia & sănătatea picioarelor și unghiilor

Picioarele noastre suportă o tensiune zilnică enormă, de aceea este necesar să asigurăm picioarelor atenție suficientă și îngrijire corespunzătoare.
Specialistul-podolog va efectua diagnosticul calitativ al stării picioarelor și unghiilor, va răspunde la întrebări și va explica particularitățile alegerii corecte a încălțămintei.
Pedichiura medicală (terapeutică) reprezintă procedurile efectuate cu aparataj ce vizează îmbunătățirea aspectului picioarelor, prevenirea și tratarea bolilor picioarelor și unghiilor asociate cu leziuni fungice, diabet zaharat, deformarea picioarelor și unghiilor, unghiile încarnate, hipercheratoză, fisuri pronunțate. Chiar după prima procedură, este posibilă eliminarea calusurilor adânci, bătăturilor și verucilor.
Salonul Medazur este dotat cu cele mai moderne echipamente și instrumente pentru efectuarea procedurilor medicale și cosmetice, la nivelul pielii și unghiilor, în îngrijirea mâinilor și picioarelor. Folosim produsele cosmetice Suda (Germania), Podopharm Med (Polonia). Se respectă condițiile unui mediu complet steril. Consultațiile și tratamentul sunt efectuate de specialiști cu experiență avansată, pregătiți în cele mai recunoscute centre de instruire.
Experții de top asigură calitatea desăvârșită ce rezultă în picioare sănătoase, unghii cu o formă perfectă și senzația de picioare ușoare!

Păr sănătos

Îmbunătățirea calității părului deteriorat, fragil și subțire, restabilirea strălucirii, tratarea seboreei uscate și uleioase, a mătreții și a căderii părului.
Medicul tricolog efectuează diagnosticul digital al părului. Camera video cu rezoluție înaltă determină densitatea fibrelor capilare pe centimetru pătrat, măsoară diametrul firului de păr în diferite zone ale scalpului, studiază starea pielii scalpului, structura părului și a foliculului pilos.
Vom selecta cea mai eficientă metodă de tratament pentru întărirea și creșterea părului dvs.

 • Programul de autor “Păr sănătos”: este cel mai semnificativ produs din categoria cosmetologiei spa! Reprezintă o formulă individualizată din plante medicinale și uleiuri, în combinație cu tehnici de masaj, pentru obținerea rezultatului dorit!
 • Revitalizarea părului cu cocktailuri mezoterapeutice și plasmă plachetată autologă
 • Terapie fotodinamică redLED

Oferiți părului dvs. o îngrijire maximă!

Terapie spa

Centrul Wellness structurat din 2007: MedSpa terapie inovatoare & Pilates Studio (totalmente dotat cu echipament nou original din SUA).
Medicii-Spa și terapeuții noștri aplică cu virtuozitate NEW! tehnologiile de efectuare a masajului de drenaj limfatic, modelare facială și corporală, masajului visceral, stone terapiei, masajului tradițional thailandez, etc. - proceduri ce au un impact pozitiv asupra sănătății și îmbunătățesc aspectul general al corpului. 
Toate procedurele și programele sunt efectuate sub supravegherea medicilor coordonatori Medazur, ca să obțineți rezultatele dorite în mod vizibil, sigur și în termeni cât mai restrânși.

Programeaza-te