Podopharm

PODOPHARM® este o companie poloneză fondată la începutul anului 2014. "Pasiunea noastră constă în dezvoltarea de noi formulări cosmetice bazate pe cunoștințe și mulți ani de experiență. Preparatele noastre sunt destinate pietei extrem de solicitante a profesionistilor din domeniul podologiei si cosmetologiei. Compania a contribuit la istoria ortonixiei mondiale prin lansarea unui implant pentru corectarea unghiilor încarnate, așa-numitul. Podoskobu. Am fost primii care au dezvoltat și introdus crema inovatoare multicomponentă ONYGEN® pentru tratamentul onicolizei unghiilor de pe mâini și picioare la scară globală."

Misiunea Podopharm este de a răspândi soluții inovatoare pentru dezvoltarea podologiei (un domeniu al științei care se ocupă de problema larg înțeleasă a bolilor piciorului) în întreaga lume.

Cel mai pretențios grup de persoane care se confruntă cu probleme ale picioarelor sunt diabeticii. În prezent, aproximativ 200 de milioane de oameni din lume suferă de diabet. Acest fenomen nefavorabil progresează dinamic. Prognozele sunt înfricoșătoare. Diabetul a devenit o boală civilizațională. Pe baza acestui lucru și ținând cont de nevoile pieței, dezvoltăm produse și servicii care contribuie la rezolvarea problemelor picioarelor.

Cel mai mare capital al companiei PODOPHARM® îl reprezintă oamenii cu mulți ani de experiență, o educație foarte bună, în căutare de soluții inovatoare pentru a crea produse de calitate, servicii oferite în industria medicală și cosmetică. Pentru a vă oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, colaborăm cu laboratoare de cercetare independente și experți în medicină, cosmetică și inginerie de producție.

Catalog