Pilates

Sistem complex de dezvoltare a corpului

Pilatesul asigură tinerețea articulațiilor, ligamentelor, coloanei vertebrale, oferindu-vă flexibilitate, mobilitate și senzație de ușurință în mișcări. Este o coordonare completă între corp, rațiune și spirit. 
Pilatesul poate fi practicat ca antrenament de forță (dinamic) sau în scopuri terapeutice. În ambele cazuri, prezintă o gimnastică de recuperare, ideală pentru persoanele care își doresc o postură corectă sau suferă de dureri cronice de spate, în zona cervicală, cea lombară sau de dureri articulare. Calmează, relaxează și este ideal pentru eliminarea stresului.
La baza tehnicii sunt exercițiile pentru îmbunătățirea flexibilității și elasticității mușchilor, consolidarea sănătății organismului în ansamblu. Mușchii se extind, devin elastici, cu relief accentuat, în scurt timp. De asemenea, în timpul exercițiilor, se lucrează mușchii oblici abdominali, anume acești mușchi asigura taliei aspect suplu. Aceștia sunt unii dintre mușchii cel mai greu de lucrat. În sala de gimnastică sau la orele de aerobic, este practic imposibil să le acordați suficientă atenție.
Pilatesul este recomandat tuturor, fără excepție, copiilor și femeilor însărcinate. Este indicat pentru cei ce abia încep să facă sport, urmează o cură de reabilitare după leziuni musculare sau își restabilesc forma după pauză în antrenamente și este potrivit pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani. 
Optați pentru Pilates Studio Medazur și beneficiați de:

  • Confort, intimitate, confidențialitate;
  • Antrenor profesionist calificat;
  • Program de antrenament personalizat. Antrenorul personal urmărește și corectează fiecare mișcare a dvs. vizând anumite zone pentru a atinge obiectivele stabilite;
  • Pilates studio-ul este dotat cu echipamente originale, care permit efectuarea antrenamentelor la cel mai înalt nivel și asigură obținerea rezultatelor uimitoare.

Pilatesul este un sport lent, dar oferă rezultate rapide ce se mențin o perioadă lungă de timp! 
Efectele Pilatesului sunt amplificate în mod reciproc dacă sunt combinate cu masajul manual sau cu masajul cu aparatajlipoliza laser si drenaj limfatic corporal, precum și cu încălzirea musculaturii pe așternutul de apă Thermo spa.

Programeaza-te

Preturi

Pilates individuală
60 minute
33 u.c.
Pilates 10 ore individuale
-2 minute
300 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL