Terapia cu ozon

Ozonoterapia este indicată în scopul majorării performanței fizice și favorizării detoxifierii organismului. În incinta "Medazur Med Spa" se practică cele mai moderne metode de ozonoterapie, utilizate în centrele medicale Spa din Germania. Eficacitatea școlii germane de ozonoterapie este dovedită de numeroase studii științifice. 
Metoda ozonoterapiei este combinată cu preparatele naturopatice, acestea completându-se bilateral sporesc efectele reciproce, influențând în mod complex organismul.
Avantajele ozonoterapiei în centrul Medazur Med Spa:

  • Medici certificați instruiți în Baden-Baden, Germania
  • Echipament german calitativ de ultimă generație
  • Programe unice germane
    • pentru detoxifierea organismului adresate locuitorilor mediului urban, pacienților ce au suferit de afecțiuni renale, intoxicații cronice (alcool, fumat, medicamente); 
    • pentru creșterea capacității de muncă, stimularea activității fizice, îmbunătățirea memoriei și puterii de concentrare.
  • Ozonoterapia este situată pe locul 1 în clasamentul Med Spa pentru efectele benefice asupra imunității și rezultatele excelente în detoxifierea organismului.

Caracterizată prin toleranță bună și lipsă de efecte secundare. Ameliorarea semnificativă a stării organismului este vizibilă deja după câteva ședințe!
Ozonoterapia reprezintă o metodă fără contraindicații și cu rezultat pronunțat!

Programeaza-te

Preturi

Auto-hemo-ozonoterapie Majoră
60 minute
50 u.c.
Auto-hemo-ozonoterapie Minoră
30 minute
25 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL