Lipomasaj și tratament anticelulitic LPG 7 Integral

Programe moderne, comode și sigure pentru crearea și menținerea frumuseții corpului, cu acționare precisă și obținere rapidă a rezultatelor în remodelarea siluetei, tratamentul celulitei și restabilirea turgorului pielii.
Procedurile de lipomasaj diminuează volumul depunerilor adipoase persistente. La această metodă sunt susceptibile chiar și țesuturile ce nu răspund la dietă și exerciții fizice.
Tratamentul celulitei - eliminarea aspectului de "coajă de portocală " în orice stadiu. În timpul procedurii, are loc drenajul activ, se elimină aproximativ 1 litru de lichid.
Restabilirea proprietăților pielii (zone cu piele laxă) prin stimularea producției de colagen și elastină. Masajul LPG are efect astringent pronunțat și mărește elasticitatea pielii cu 20% în 10 ședințe.
Are loc estomparea semnificativă a vergeturilor și a cicatricilor.
Îmbunătățirea posturii și coordonării mișcărilor (datorită acțiunii neurosenzoriale). 

* La achitarea unei cure de 10 sau mai multe ședințe - 10%.

Pentru prelungirea efectului de "ardere" a grăsimilor, medicul recomandă imediat după ședința de lipomasaj mersul rapid sau activități sportive. Pilates Studio Medazur

Combinația variatelor proceduri cu aparataj bazate pe tehnologii și metode inovatoare vă permite să obțineți cel mai eficient rezultat:
Tratamentul celulitei și depunerilor adipoase locale cu ajutorul undelor acustice.
Slăbire expres.

Programeaza-te

Preturi

Lipomasaj și tratament anticelulitic LPG Integral
40 minute
57 u.c.
Costum LPG
25 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL